Harmonie St. Joseph - Berg aan de Maas

Concert Rob Mennen

Jullie zijn van harte welkom voor het bijwonen van de voorstelling ‘Op Verzeuk op Bezeuk’ bij van Rob Mennen samen met Harmonie St. Joseph op zaterdag 25 november vanaf 19.30 u. in het MFC te Berg a/d Maas.

Stel je voor: Een heerlijke avond in een sfeervolle ambiance. Genieten van mooie klanken samen met andere mensen! Een interactieve avond waarbij Rob Mennen, begeleidt door Harmonie St. Joseph en een combo, jou als gast meeneemt op een muzikaal avontuur! Het concept van ‘Op verzeuk op bezeuk’ van en met Rob Mennen  is het uitgangspunt bij dit unieke evenement.

Wie is Rob Mennen?

Rob Mennen is een bekend pianist, entertainer en presentator.

In 2018 was hij als musical director/pianist in de Australische en Nederlandse theaters te vinden bij de optredens van de wereldwijd bekende Paul Potts en Mirusia, de “Australische engel van Rieu”.

In hetzelfde jaar heeft hij samen met Sanne Gloria Verboom een halve finaleplek bij de landelijke cabaret-wedstrijd Cameretten in de wacht gesleept.

Als muzikaal leider is hij verbonden aan de productie Dagboek van een Herdershond en in de zomer van 2023 mocht hij de muzikale leiding op zich nemen bij de spektakel musical “Het was zondag in het zuiden”.

Veel harmonie/fanfare-orkesten en koren kennen Rob vanuit zijn deelname bij hun speciale projecten. De laatste jaren heeft Rob zich ook toegelegd op presentaties. Het liefst werkt hij hierbij in een informele setting, waarbij hij kan inspelen op het moment.

Momenteel is hij onder andere te zien met zijn eigen theatervoorstelling “Nu wordt het Mennens” en op L1 televisie met zijn eigen programma “Op verzeuk op bezeuk” waarbij hij presentatie en solistische medewerking verleent en samen met een vereniging het project Op verzeuk op bezeuk vormgeeft.

Denk hierbij aan een afwisseling van muziek en interactie met het publiek. Rob speelt, presenteert, zingt, interviewt, animeert, prikkelt en zorgt er samen met Harmonie St. Joseph ervoor dat jij als toeschouwer een onvergetelijke en unieke avond beleeft!

Zorg dat jullie erbij zijn en koop een kaart bij onderstaande verkooppunten:

–                      Terras de Maasoever

–                      Bie Brigitte