Harmonie St. Joseph - Berg aan de Maas

Rob Mennen was bij ons ‘op verzeuk op bezeuk’.

Wat een topavond met een prachtig harmonieorkest met combo o.l.v. Karin Janssen en een alleskunner op het gebied van zang, piano en entertainment, Rob Mennen. Dit alles met ondersteuning van backing vocals van Escolum.

Dit prachtige evenement vond plaats in een sfeervol MFC, met vele bezoekers afkomstig uit Berg aan de Maas en de nabije omgeving. Ook waren diverse Bergse verenigingen aanwezig.  Als VIP’s waren onze Augstkoningin Daphne Debie, burgemeester Marion Leurs en wethouder Danny Hendrix aanwezig.

Middels dit evenement zetten we blaasmuziek, voor jong en oud, nog een keer goed op de kaart in Stein en onze provincie. Iets waar we terecht trots op mogen en kunnen zijn!

Om met de woorden van Rob Mennen te spreken;

Op verzeuk op bezeuk’ met Harmonie St. Joseph Berg aan de Maas, alweer de 32ste keer…en het blijft iedere keer super om te mogen doen!

Ik mocht vol aan de bak in een volle bak!

Mooie avond…met een stevig en groot goed klinkend harmonieorkest o.l.v. Karin Janssen.

Fijne gesprekken en spellen on stage met leden (Sjeng Coenen en Tjeu Marx).

En de burgemeester wilde natuurlijk winnen…geen probleem. Begrijpelijk ook! Proficiat burgemeester Marion Leurs!’

Hier hebben wij niets meer aan toe te voegen, Rob!

We genieten nog volop na als we bijgaande foto’s de revue laten passeren.

Allemaal bedankt voor jullie medewerking en jullie bezoek aan dit bijzondere evenement.